Over ons

Bij Lifenova vinden we uw gezondheid van het grootste belang en daarom streven we ernaar om u de ultieme winkelervaring van hoge kwaliteit te bieden.

Lifenova  werd opgericht in april 2020 na een persoonlijke ervaring. Op dat moment had ik twee banen, één op kantoor en één in de horeca.

Ik werkte meer dan 14 uur per dag en merkte niet dat mijn fysieke en mentale gezondheid achteruit ging. Mijn been begon op te zwellen, mijn zicht werd wazig en ik verloor veel haar door de stress. Dat was het keerpunt waarop ik besloot om mijn twee banen op te zeggen en me op mijn gezondheid te richten. Dit inspireerde me om Lifenova  te starten, een bedrijf dat zich richt op gezondheid en zelfzorg.

Lifenova  is een klein maar vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op het vinden en leveren van de meest handige gezondheidsproducten aan onze klanten, allemaal op één plek.

Ons team is voortdurend op zoek naar de meest innovatieve producten zodat je er zelf niet naar hoeft te zoeken.

Onze missie is om Lifenova  te positioneren als de toonaangevende online dienstverlener door de beste producten met de hoogste kwaliteit en de beste service aan onze klanten aan te bieden.

Vertrouw op ons team van specialisten om je op de hoogte te houden van de nieuwste producten en meest geavanceerde technologieën.

Sluit je aan bij onze productrevolutie terwijl we de grenzen van wat mogelijk is in jouw leven blijven verleggen en bijdragen aan de groei en verspreiding van gezondheidsproducten wereldwijd.