Ons retourbeleid

Lifenova hecht waarde aan het bieden van kwaliteitsproducten aan onze klanten. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, helpen wij u graag verder. Ons retour- en garantiebeleid wordt hieronder beschreven.
Retourbeleid:

Lifenova biedt klanten de mogelijkheid om gekochte producten binnen een bepaalde periode te retourneren, afhankelijk van het product. We bieden een retourperiode van 14 dagen voor sommige van onze producten, terwijl andere producten binnen 90 dagen kunnen worden geretourneerd. Raadpleeg de productinformatie voor de specifieke retourperiode.

U kunt producten retourneren voor omruiling of terugbetaling. Let op dat het geretourneerde product niet beschadigd mag zijn of tekenen van gebruik mag vertonen, en het moet worden geretourneerd in de originele verpakking.

Als u een product wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar support@lifenova-nederland.com. We sturen u gedetailleerde instructies over hoe u het retourformulier kunt invullen dat bij het geretourneerde product moet worden meegestuurd.

Garantiebeleid:

Onze producten worden geleverd met een garantie van 30 dagen voor defecte producten. U kunt er ook voor kiezen om de garantie met รฉรฉn jaar te verlengen.

Let op dat de garantie geen fysieke slijtage en veroudering of schade dekt die is veroorzaakt door verkeerd, ongepast of onzorgvuldig gebruik van het product.

Klachten:

Als u een klacht heeft, stuur dan een e-mail naar support@lifenova-nederland.com. We zullen u gedetailleerde instructies en een klachtenformulier verstrekken dat moet worden ingevuld en teruggestuurd samen met het product waarover u een klacht heeft.
We waarderen uw begrip en samenwerking.